top of page
Search
Radio Reboot

«Ελλάς Μονάχου» στις Culturίστριες


Ο Πρόδρομος Τσινικόρης μιλά στις Culturίστριες για την παράσταση «Ελλάς Μονάχου»

«Σε καμία άλλη γερμανική πόλη δεν ζούνε τόσο πολλοί Έλληνες όσο στο Μόναχο», διαβάζουμε για την παράσταση «Ελλάς Μονάχου», στο σημείωμα σκηνοθέτη. Έτσι, λοιπόν, τη Δευτέρα 18/6, στις 6:00 μ.μ, με αφορμή την εν λόγω παράσταση, η οποία θα παιχτεί εντός ελληνικού εδάφους στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου, στις 10-12 Ιουλίου, θα έχουμε μαζί μας τον σκηνοθέτη Πρόδρομο Τσινικόρη.

Το ζήτημα της μετανάστευσης αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα των τελευταίων χρόνων και οι προσωπικές ιστορίες των ανθρώπων που το έζησαν/ζουν έχουν πάντα μεγάλο ενδιαφέρον, γι'αυτό και πρωταγωνιστές αυτής της παράστασης είναι νέοι Έλληνες που μετανάστευσαν στο Μόναχο. Οι ίδιοι μιλούν για την εμπειρία τους -σε κείμενο που προέκυψε από πραγματικά γεγονότα και έρευνα- κατά τη διάρκεια μιας σκηνοθετημένης ραδιοφωνικής συνέντευξης σύμφωνα με τα πρότυπα του ελληνικού προγράμματος Μονάχου.

Συντονιστείτε τη Δευτέρα, 18/6, στο www.radioreboot.gr για μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Από τις 7:00 μ.μ και μετά, το λόγο έχει κυρίως η μουσική!

*Στα μικρόφωνα η Παναγιώτα Κοντοδήμα και η Κλεοπάτρα Γκατζάνη.

bottom of page